TÜM ÜRÜNLER

MICRO

GARANTİ EDİLEN İÇERİK KÜTLECE (w/w) %
Suda çözünür BOR (B) 0.2
Suda çözünür BAKIR (Cu) Tamamı EDTA ile şelatlı 0.3
Suda çözünür DEMİR (Fe) Tamamı EDTA ile şelatlı 0.8
Suda çözünür MANGAN (Mn) Tamamı EDTA ile şelatlı 0.4
Suda çözünür ÇİNKO (Zn) Tamamı EDTA ile şelatlı 0.3

MICRO: Bitkilerin mikro besin maddeleri (iz elementler) ihtiyacına kısa sürede cevap veren zengin içerikli besin çözeltisidir. Bileşiminde bulunan çinko, demir, bor, bakır ve mangan elementleri ile bitkinin dengeli beslenmesini sağlayarak büyüme ve gelişmeyi destekler. Bitki boyu, dal sayısı ve yaprak alanını artırır. Bol çiçeklenme, dane bağlama ve meyve tutumunu teşvik eder. Meyve dökümünü en aza indirir. Bu özellikleri ile verim ve kaliteyi önemli ölçüde artırır. Doğal kaynaklardan üretildiği için organik tarımda da kullanıma uygundur. Yüksek verimli ve kaliteli ürün sadece N, P, K gübrelemesi ile değil, bununla birlikte bitkilerin ihtiyaç duyduğu mikro besin elementlerinin de eksiksiz ve doğru zamanda karşılanması ile mümkündür. İz elementler temel besin maddeleri (azot, fosfor, potasyum) ile ortaklaşa çalışarak, bitkide yüksek verim ve kaliteyi meydana getirecek alt yapıyı oluşturur.

BİTKİ UYGULAMA ZAMANI ÖNERİLEN DOZ
Domates-Biber-Patlıcan-Hıyar Fide dikiminden itibaren yetişme dönemi boyunca YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 500-1000 cc/dekar (1 ton su ile)
Çilek Fide dikiminden itibaren yetişme dönemi boyunca YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 500-1000 cc/dekar (1 ton su ile)
Karpuz-Kavun-Kabak Bitkilerin 2-3 yapraklı olduğu dönemden itibaren YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 500-1000 cc/dekar (1 ton su ile)
Bağ-Kivi 1. uygulama: Çiçeklenme öncesinde, 2. uygulama: Meyve tutumundan sonra, 3. uygulama: Meyve irileşme döneminde,4. uygulama: Gelişme dönemi boyunca YAPRAKTAN: 250-300 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 500-1000 cc/dekar (1 ton su ile)
Muz 1. uygulama: Çiçeklenme öncesinde, 2. uygulama: Meyve tutumundan sonra, 3. uygulama: Meyve irileşme döneminde,4. uygulama: Gelişme dönemi boyunca YAPRAKTAN: 250-300 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 500-1000 cc/dekar (1 ton su ile)
Fındık-Ceviz-Antep Fıstığı 1. uygulama: Çiçeklenme öncesinde, 2. uygulama: Meyve tutumundan sonra, 3. uygulama: Meyve irileşme döneminde,4. uygulama: Gelişme dönemi boyunca YAPRAKTAN: 250-300 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 500-1000 cc/dekar (1 ton su ile)
Narenciye 1. uygulama: Çiçeklenme öncesinde, 2. uygulama: Meyve tutumundan sonra, 3. uygulama: Meyve irileşme döneminde,4. uygulama: Gelişme dönemi boyunca YAPRAKTAN: 250-300 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 500-1000 cc/dekar (1 ton su ile)
Kiraz-Vişne-Şeftali-Kayısı-Erik 1. uygulama: Çiçeklenme öncesinde, 2. uygulama: Meyve tutumundan sonra, 3. uygulama: Meyve irileşme döneminde,4. uygulama: Gelişme dönemi boyunca YAPRAKTAN: 250-300 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 500-1000 cc/dekar (1 ton su ile)
Elma-Armut-Ayva 1. uygulama: Çiçeklenme öncesinde, 2. uygulama: Meyve tutumundan sonra, 3. uygulama: Meyve irileşme döneminde,4. uygulama: Gelişme dönemi boyunca YAPRAKTAN: 250-300 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 500-1000 cc/dekar (1 ton su ile)
Zeytin 1. uygulama: Çiçeklenme öncesinde, 2. uygulama: Meyve tutumundan sonra, 3. uygulama: Meyve irileşme döneminde,4. uygulama: Gelişme dönemi boyunca YAPRAKTAN: 250-300 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 500-1000 cc/dekar (1 ton su ile)
Mısır-Ayçiçeği 1. uygulama: Bitkiler 15-20 cm olunca, 2. uygulama: Bitkiler 40-50 cm olunca YAPRAKTAN: 250-300 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 500-1000 cc/dekar (1 ton su ile)
Patates-Ş. Pancarı-Havuç 1. uygulama: Bitkiler 4-5 yapraklı olunca, 2. uygulama: Yumru irileşme döneminde YAPRAKTAN: 250-300 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 500-1000 cc/dekar (1 ton su ile)
Buğday-Arpa-Çeltik Kardeşlenme döneminden itibaren YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile)
Pamuk Bitkilerin 3-4 yapraklı olduğu dönemden itibaren YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 500-1000 cc/dekar (1 ton su ile)
Soğan-Sarımsak 1. uygulama: Bitkiler 4-5 yapraklı olunca, 2. uygulama: Baş irileşme döneminde YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 500-1000 cc/dekar (1 ton su ile)
Fasulye-Nohut Mercimek Gelişme dönemi boyunca YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 500-1000 cc/dekar (1 ton su ile)
Yaprağı yenen sebzeler (Marul, Kıvırcık, Lahana vb.) Gelişme dönemi boyunca YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 500-1000 cc/dekar (1 ton su ile)
Yeşil alanlar-Süs Bitkileri Gelişme dönemi boyunca YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 500-1000 cc/dekar (1 ton su ile)