TÜM ÜRÜNLER

CALSİMAGSİ

GARANTİ EDİLEN İÇERİK KÜTLECE (w/w) %
Toplam AZOT (N) 13
Nitrat Azotu (N-NO3) 13
Suda çözünür KALSİYUM OKSİT (CaO) 15
Suda çözünür MAGNEZYUM OKSİT (MgO) 6
CALSİMAGSİ : Sebze ve meyvelerin renklerine canlılık kazandırır, raf ömürlerini uzatır. Kurak, soğuk ve aşırı yağışlı dönemlerde yaprakların direncini artırarak bitkiyi hastalıklara karşı korur. Kök ve yaprak sisteminin sağlıklı kalmasını sağlar, topraktan N,P,K alımını kolaylaştırır. Hücre duvarında yer alan kalsiyum pektatlar, bitki dokularını ve meyveleri, mantar ve bakteri infeksiyonlarına karşı korur. Bitkinin güneş ışığından azami faydalanmasını temin eder. Dekara önerilen doz, damla sulamada 1 ton, yapraktan uygulamalarda ise 100 litre suyla çözülerek pulvarize edilir.
BİTKİ UYGULAMA ZAMANI ÖNERİLEN DOZ