TÜM ÜRÜNLER

BALVERİM

GARANTİ EDİLEN İÇERİK KÜTLECE (w/w) %
Toplam AZOT (N) 10
Amonyak Azotu (N-NH4) 4
Üre Azotu (N-NH2) 6
Suda çözünür FOSFOR PENTAOKSİT (P2O5) 10
Suda çözünür POTASYUM OKSİT (K2O) 30
Suda çözünür BAKIR (Cu) 0,02
Suda çözünür DEMİR (Fe) 0,05
Suda çözünür MANGAN (Mn) 0,02
Suda çözünür ÇİNKO (Zn) 0,02
BALVERİM: Potasyum ağırlıklı, diğer temel bitki besin maddeleri olan azot ve fosforu da bünyesinde bulunduran bir üründür. İz elementleri EDTA-METAL şelatları halinde içerir. Meyve tutmuş bitkilerde daha kaliteli, sağlıklı ve lezzetli meyve üretmek amacıyla kullanılır. Meyvenin iriliğini, sağlamlığını ve raf ömrünü artırır.
BİTKİ UYGULAMA ZAMANI ÖNERİLEN DOZ
Domates-Biber-Patlıcan-Hıyar-Kavun-Karpuz Meyvelerin ceviz iriliğine ulaştığı dönemlerden hasat zamanına 15-20 gün kalmaya kadar 10-15 gün ara ile
Kayısı-Şeftali-Kiraz-Vişne Meyve tutumundan hasada 10-15 gün kalıncaya kadar 10-15 gün ara ile
Baklagiller Meyvelerin ceviz iriliğine ulaştığı dönemlerden hasat zamanına 15-20 gün kalmaya kadar 10-15 gün ara ile
Narenciye Meyve tutumundan hasada 10-15 gün kalıncaya kadar 10-15 gün ara ile
Zeytin Meyve tutumundan hasada 10-15 gün kalıncaya kadar 10-15 gün ara ile
Bağ Meyve tutumundan hasada 10-15 gün kalıncaya kadar 10-15 gün ara ile
Fındık-Antepfıstığı İç dolum döneminde
Mısır-Ayçiçeği 4-6 yaprak olduğunda (diz boyunda)
Şekerpancarı-Patates-Havuç vb. Kök gövdesinin şişmeye başlamasından itibaren hasat dönemi sonuna kadar 10-15 gün ara ile
Hububat Sapa kalkma döneminden hasat dönemine kadar
Pamuk Tarak oluşumundan itibaren hasat dönemine kadar 10-15 gün ara ile
Yeşil alanlarda İlkbahardan itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama
Kivi Meyve tutumundan hasada kadar