TÜM ÜRÜNLER

BALMAX

GARANTİ EDİLEN İÇERİK KÜTLECE (w/w) %
Toplam AZOT (N) 12
Amonyak Azotu (N-NH4) 4,5
Üre Azotu (N-NH2) 7,5
Suda çözünür FOSFOR PENTAOKSİT (P2O5) 9
Suda çözünür POTASYUM OKSİT (K2O) 26
Suda çözünür BAKIR (Cu) - Tamamı EDTA ile şelatlı 0,02
Suda çözünür DEMİR (Fe) -Tamamı EDTA ile şelatlı 0,05
Suda çözünür MANGAN (Mn)-Tamamı EDTA ile şelatlı 0,02
Suda çözünür ÇİNKO (Zn)-Tamamı EDTA ile şelatlı 0,02
BALMAX: Domates, hıyar, çilek, biber, karpuz, kavun, fasulye gibi sürekli döküm yapan ürünlerde bir taraftan meyvenin büyümesine yardımcı olurken, bir taraftan da yeni meyve oluşumu için gerekli çiçeklenmeyi teşvik eden toz gübre karışımıdır. Meyvenin gelişimi yanı sıra kalitesini (renk, tat, görünüm) artırır. Sert ve dolgun meyve oluşumunu sağlar.
BİTKİ UYGULAMA ZAMANI ÖNERİLEN DOZ
Domates-Biber-Patlıcan-Hıyar Meyvelerin ceviz iriliği olduğu dönemlerde hasat zamanına 15-20 gün kalmaya kadar 10-15 gün ara ile
Baklagiller Meyvelerin ceviz iriliği olduğu dönemlerde hasat zamanına 15-20 gün kalmaya kadar 10-15 gün ara ile
Kayısı-Şeftali-Kiraz-Vişne Meyve tutumundan hasada 10-15 gün kalıncaya kadar 10-15 gün ara ile
Elma-Armut Meyve tutumundan hasada 10-15 gün kalıncaya kadar 10-15 gün ara ile
Çilek-Kivi Meyve tutumundan hasada 10-15 gün kalıncaya kadar 10-15 gün ara ile
Zeytin-Üzüm-Narenciye Meyve tutumundan hasada 10-15 gün kalıncaya kadar 10-15 gün ara ile
Kavun-Karpuz Meyvelerin ceviz iriliği olduğu dönemlerde hasat zamanına 15-20 gün kalmaya kadar 10-15 gün ara ile
Fındık-Antepfıstığı İç dolum döneminde
Mısır-Ayçiçeği Çiçeklenmeden sonra hasada kadar
Pamuk Tarak oluşumundan itibaren hasat dönemi sonuna kadar 10-15 gün ara ile
Şekerpancarı-Patates-Havuç vb. Kök gövdenin şişmeye başlamasından itibaren hasat dönemi sonuna kadar 10-15 gün ara ile
Hububat Sapa kalkma döneminden hasat dönemine kadar