BİLİNÇLİ ÜRETİCİ
YATIRIMCI İLİŞKİLERİ
OSS
ARAMA
KURUMSAL
BİR BAKIŞTA GÜBRETAŞ
HAKKIMIZDA
TARİHÇE
MİSYON-VİZYON-DEĞERLER
İŞTİRAKLER
ÜST YÖNETİM
YÖNETİM KURULU
ORTAKLIK YAPISI
STRATEJİ
KALİTE POLİTİKASI
BAYİ BAŞVURU FORMU
MÜŞTERİ ŞİKAYET FORMU
ÜRÜNLER
KATI
SIVI ÜRÜNLER
TOZ ÜRÜNLER
ORGANİK ÜRÜNLER
ÖZEL ÜRÜN
TESCİL BELGELERİ
HİZMETLER
SOSYAL SORUMLULUK
SOSYAL SORUMLULUK POLİTİKASI
TOPRAK VERİMLİLİĞİ HARİTASI
BİLİNÇLİ ÇİFTÇİ EĞİTİMLERİ
GÜBRETAŞ EĞİTİM BURSU
GÜBRETAŞ KİTAPLIĞI
YAPTIRDIĞIMIZ OKULLAR
BASIN FOTOĞRAF YARIŞMASI
HABER MERKEZİ
HABERLER
BASINDA GÜBRETAŞ
KAP DUYURULARI
KURUMSAL YAYINLAR
MULTİMEDYA
İLETİŞİM
LABORATUVAR HİZMETLERİ
SOSYAL SORUMLULUK
İNSAN KAYNAKLARI
ONLINE SATIŞ
SATIŞ NOKTALARI
LİMAN HİZMETLERİ
HABERLER
ÖNCEKİ
SONRAKİ
KURUMSAL
ÜRÜNLER
HİZMETLER
BİLİNÇLİ ÜRETİCİ
YATIRIMCI İLİŞKİLERİ
İLETİŞİM
LABORATUVAR HİZMETLERİ
SOSYAL SORUMLULUK
İNSAN KAYNAKLARI
ONLINE SATIŞ
SATIŞ NOKTALARI
LİMAN HİZMETLERİ
HABERLER
ÖNCEKİ
SONRAKİ
Toz Ürünler
Ana Sayfa
TOZ ÜRÜNLER
ÖNCEKİ
TÜM ÜRÜNLER
SONRAKİ
BALMAX
Paylaş
GARANTİ EDİLEN İÇERİK
KÜTLECE (w/w) %
Toplam AZOT (N)
12
Amonyak Azotu (N-NH4)
4,5
Üre Azotu (N-NH2)
7,5
Suda çözünür FOSFOR PENTAOKSİT (P2O5)
9
Suda çözünür POTASYUM OKSİT (K2O)
26
Suda çözünür BAKIR (Cu) - Tamamı EDTA ile şelatlı
0,02
Suda çözünür DEMİR (Fe) -Tamamı EDTA ile şelatlı
0,05
Suda çözünür MANGAN (Mn)-Tamamı EDTA ile şelatlı
0,02
Suda çözünür ÇİNKO (Zn)-Tamamı EDTA ile şelatlı
0,02
BALMAX: Domates, hıyar, çilek, biber, karpuz, kavun, fasulye gibi sürekli döküm yapan ürünlerde bir taraftan meyvenin büyümesine yardımcı olurken, bir taraftan da yeni meyve oluşumu için gerekli çiçeklenmeyi teşvik eden toz gübre karışımıdır. Meyvenin gelişimi yanı sıra kalitesini (renk, tat, görünüm) artırır. Sert ve dolgun meyve oluşumunu sağlar.
BİTKİ
UYGULAMA ZAMANI
ÖNERİLEN DOZ
Domates-Biber-Patlıcan-Hıyar
Meyvelerin ceviz iriliği olduğu dönemlerde hasat zamanına 15-20 gün kalmaya kadar 10-15 gün ara ile
Baklagiller
Meyvelerin ceviz iriliği olduğu dönemlerde hasat zamanına 15-20 gün kalmaya kadar 10-15 gün ara ile
Kayısı-Şeftali-Kiraz-Vişne
Meyve tutumundan hasada 10-15 gün kalıncaya kadar 10-15 gün ara ile
Elma-Armut
Meyve tutumundan hasada 10-15 gün kalıncaya kadar 10-15 gün ara ile
Çilek-Kivi
Meyve tutumundan hasada 10-15 gün kalıncaya kadar 10-15 gün ara ile
Zeytin-Üzüm-Narenciye
Meyve tutumundan hasada 10-15 gün kalıncaya kadar 10-15 gün ara ile
Kavun-Karpuz
Meyvelerin ceviz iriliği olduğu dönemlerde hasat zamanına 15-20 gün kalmaya kadar 10-15 gün ara ile
Fındık-Antepfıstığı
İç dolum döneminde
Mısır-Ayçiçeği
Çiçeklenmeden sonra hasada kadar
Pamuk
Tarak oluşumundan itibaren hasat dönemi sonuna kadar 10-15 gün ara ile
Şekerpancarı-Patates-Havuç vb.
Kök gövdenin şişmeye başlamasından itibaren hasat dönemi sonuna kadar 10-15 gün ara ile
Hububat
Sapa kalkma döneminden hasat dönemine kadar
ÖNCEKİ
DİĞER ÜRÜNLER
SONRAKİ
COMBI
Detay için tıklayın
ÇİNKO TOZ FORTE
Detay için tıklayın
DEMİR-6 FORTE
Detay için tıklayın
15.15.15
Detay için tıklayın
18.18.18
Detay için tıklayın
20.20.20
Detay için tıklayın
10.30.10
Detay için tıklayın
10.5.40
Detay için tıklayın
POTASYUM NİTRAT
Detay için tıklayın
POTASYUM SÜLFAT
Detay için tıklayın
MAP
Detay için tıklayın
MKP
Detay için tıklayın
BESTLINE
Detay için tıklayın
BESTCALNI
Detay için tıklayın
MAGSUL
Detay için tıklayın
BALMAX
Detay için tıklayın
BALVERİM
Detay için tıklayın
DERMİN
Detay için tıklayın
CALSİMAGSİ
Detay için tıklayın
ÇİNKO SÜLFAT
Detay için tıklayın
Detay için tıklayın
Detay için tıklayın
20.10.20
Detay için tıklayın
Detay için tıklayın
DEMİR-CAN
Detay için tıklayın
FOSFORUM
Detay için tıklayın