TÜM ÜRÜNLER

BESTLINE

GARANTİ EDİLEN İÇERİK KÜTLECE (w/w) %
Toplam AZOT (N) 15
Amonyum Azotu (N-NH4) 5.9
Nitrat Azotu (N-NO3) 6.6
Üre Azotu 2.5
Suda çözünür FOSFOR PENTAOKSİT (P2O5) 8
Suda çözünür POTASYUM OKSİT (K2O) 23
Suda çözünür MAGNEZYUM OKSİT (MGO) 2
İZ ELEMENTLER
Suda çözünür BAKIR (Cu) Tamamı EDTA ile şelatlı 0.02
Suda çözünür DEMİR (Fe) Tamamı EDTA ile şelatlı 0.02
Suda çözünür MANGAN (Mn) Tamamı EDTA ile şelatlı 0.02
Suda çözünür ÇİNKO (Zn) Tamamı EDTA ile şelatlı 0.02
(pH: 4–6 arasında)
BESTLINE (15.8.23+2MgO+ME): Çilek, domates, biber, patlıcan, kabak, süs bitkileri başta olmak üzere birçok bitkinin beslenmesinde kullanılan toz bir gübredir. Bestline, temel bitki besin maddeleri olan azot, fosfor, potasyumun yanı sıra magnezyum ile bitkilerin en çok ihtiyaç duydukları mikro elementleri içeren, suda çabuk ve tamamı eriyen bir üründür. Mikro elementler şelatlanmıştır. Damlama sulama (Fertigasyon), yağmurlama, yapraktan gübreleme ve üst gübre olarak rahatça kullanılır.
BİTKİ UYGULAMA ZAMANI ÖNERİLEN DOZ
Süs bitkileri ve Hobi bahçeleri Bitkilerin gübre alımına izin verecek yaprak büyüklüğüne erişmesinden itibaren gelişme dönemi boyunca 6-8 gün ara ile 200-250 gr/dekar
Yeşil Alanlar, Çim İlkbahardan itibaren 15–20 gün ara ile 2–3 uygulama 200 gr/dekar
Domates - Biber - Patlıcan - Hıyar - Kavun - Karpuz - Baklagiller Meyvelerin ceviz iriliğine ulaştığı dönemden hasat zamanına 15–20 gün kalıncaya kadar 10–15 gün ara ile 200-250 gr/dekar
Hububat Sapa kalkma döneminden hasat dönemine kadar 250-300 gr/dekar
Pamuk Tarak oluşumundan itibaren hasat dönemine kadar 10–15 gün ara ile 250 gr/dekar
Şekerpancarı - Patates - Havuç Kök gövdenin şişmeye başlamasından itibaren hasat dönemi sonuna kadar 10–15 gün ara ile 250-300 gr/dekar
Ayçiçeği - Mısır Çiçeklenmeden sonra hasada kadar 250-300 gr/dekar
Kayısı - Şeftali - Kiraz - Vişne - Elma - Armut - Çilek – Zeytin - Narenciye Meyve tutumundan hasada 10–15 gün kalıncaya kadar 10–15 gün ara ile 250 gr/100 litre su ile
Bağ Meyve tutumundan hasada 10–15 gün kalıncaya kadar 10–15 gün ara ile 250 gr/100
Fındık İç doldurma döneminde 250 gr/100 litre su ile
Yaprağı Yenen Sebzeler Vegetatif büyüme dönemi boyunca 250-300 gr/dekar