TÜM ÜRÜNLER

10.30.10

GARANTİ EDİLEN İÇERİK KÜTLECE (w/w) %
Toplam AZOT (N) 10
Amonyum Azotu (N-NH4) 6.5
Nitrat Azotu (N-NO3) 3.5
Suda çözünür FOSFORPENTAOKSİT (P2O5) 30
Suda çözünür POTASYUMOKSİT (K2O) 10
İZ ELEMENTLER
Suda çözünür BAKIR (Cu) Tamamı EDTA ile şelatlı 0.02
Suda çözünür DEMİR (Fe) Tamamı EDTA ile şelatlı 0.05
Suda çözünür MANGAN (Mn) Tamamı EDTA ile şelatlı 0.02
Suda çözünür ÇİNKO (Zn) Tamamı EDTA ile şelatlı 0.02
Sebzelerde transplantasyon sonrası kök gelişimini artırır. Hızlı kök oluşumunu teşvik eder. Bunun neticesinde eş zamanlı ve kuvvetli çiçeklenme sağlanmış olur. Tohum oluşumunu sağlar. Meyve tutumunu artırır. Yüksek verimli ve kaliteli ürün oluşumunu teşvik eder. Raf ömrünü uzatarak pazar değerini artırır. Bitkinin hastalık ve zararlılara karşı direncini artırır. Bitkinin ilk dönemlerinden itibaren hasada kadar kullanılır. DAMLA SULAMA UYGULAMASI Sebzeler: Gelişim dönemi boyunca günlük 300-1000 g dozlarda dekara en az 1 ton su ile Meyveler: Ağacın yaşı göz önüne alınarak, ağaç başına 200-1250 g dozunda
BİTKİ UYGULAMA ZAMANI ÖNERİLEN DOZ
Domates-BiberPatlıcan-HıyarKavun-Karpuz Bitkinin dikiminden itibaren çiçeğe girmesinden10 gün önce ve çiçeği uçurup meyve bağlamadönemine kadar 8–10 gün ara ile 200-300 g/dekar veya 100 lt. su ile
Elma-Armut Bitkilerin çiçeğe girmesinden 10-15 gün önce ve meyvebağlama dönemine kadar olan sürede 8-10 gün ara ile 200 g/dekar veya 100 lt. su ile
Kayısı-şeftaliKiraz-Vişne Yaprak oluşumunu tamamladıktan sonra 200 g/dekar veya 100 lt. su ile
Narenciye Bitkilerin çiçeğe girmesinden 10-15 gün önce ve meyvebağlama dönemine kadar olan sürede 8-10 gün ara ile 200 g/dekar veya 100 lt. su ile
Zeytin Bitkilerin çiçeğe girmesinden 10-15 gün önce ve meyvebağlama dönemine kadar olan sürede 8-10 gün ara ile 200 g/dekar veya 100 lt. su ile
Baklagiller (Nohut (Fasulye-Bakla) Çiçeklenmeden 10-15 gün önce ve çiçeği uçurup meyvebağlama dönemine kadar olan sürede 8-10 gün ara ile 200-300g/dekar veya 100 lt. su ile
Bağ Bitkilerin çiçeğe girmesinden 10-15 gün önce ve meyvebağlama dönemine kadar olan sürede 8-10 gün ara ile 200 g/dekar veya 100 lt. su ile
Hububat (BuğdayÇeltik-Arpa vb) Sapa kalkma dönemindenhasat dönemine kadar 200-300 g/dekar veya 100 lt. su ile
Pamuk Çiçeklenme başlangıcından 10-15 gün önce ve koza Dönemine kadar olan sürede 8-10 gün ara ile 250 g/dekar veya 100 lt. su ile
Şeker PancarıPatates-Havuç vb Bitkinin gerçek yapraklarını çıkardığı dönemden (2-4 yapraklı) itibaren 8-10 gün ara ile 200-250 g/dekar veya 100 lt. su ile
Fındık Çiçeklenmeden önce 250 g/dekar veya 100 lt. su ile
Ayçiçeği Mısır Bitki boyu 8–10 cm olduğundan ve çiçeklenmedenSonra hasat sonuna kadar. 200-250 g/dekar veya 100 lt. su ile
Yeşil alanlarda Erken gelişme döneminde 200-300 g/dekar veya 100 lt. su ile