TÜM ÜRÜNLER

20.20.20

GARANTİ EDİLEN İÇERİK KÜTLECE (w/w) %
Toplam AZOT (N) 20
Amonyum Azotu (N-NH4) 3.9
Nitrat Azotu (N-NO3) 5.9
Üre Azotu (N-NH2) 10.2
Suda çözünür FOSFORPENTAOKSİT (P2O5) 20
Suda çözünür POTASYUMOKSİT (K2O) 20
İZ ELEMENTLER
Suda çözünür BAKIR (Cu) Tamamı EDTA ile şelatlı 0.02
Suda çözünür DEMİR (Fe) Tamamı EDTA ile şelatlı 0.05
Suda çözünür MANGAN (Mn) Tamamı EDTA ile şelatlı 0.02
Suda çözünür ÇİNKO (Zn) Tamamı EDTA ile şelatlı 0.02

20-20-20: Çimlenme ve tohum oluşumunu teşvik eder. Kök oluşumu ve gelişimini hızlandırır. Bunun sonucunda, iyi bir çiçeklenme ve meyve tutumunu sağlar. Yüksek verimli ve kaliteli ürün oluşumunu teşvik eder. Bitkinin soğuk ve kurağa karşı direncini artırır. Bitki gelişme periyodu boyunca kullanılması tavsiye edilir. DAMLA SULAMA UYGULAMASI Sebzeler: Gelişim dönemi boyunca günlük 300-1500 gr dozlarda dekara en az 1 ton su ile Meyveler: Ağacın yaşı göz önüne alınarak, ağaç başına 250-1500 gr dozunda

BİTKİ UYGULAMA ZAMANI ÖNERİLEN DOZ
Elma-ArmutKayısı-şeftali-Kiraz Gelişim dönemi boyunca 10-15 gün ara ile 200 g/dekar veya 100 lt. su ile
Narenciye Erken ilkbahardan başlayarak gelişme dönemi boyunca 10–15 gün ara ile 250 g/dekar veya 100 lt. su ile
Zeytin İlkbahar döneminde başlanıp gelişim dönemi boyunca 10-15 gün ara ile 250 g/dekar veya 100 lt. su ile
Bağ Sürgünlerin kol atmaya başlamasından itibaren gelişim dönemi boyunca 10-15 gün ara ile 250 g/dekar veya 100 lt. su ile
Baklagiller Sebzelerde olduğu gibi 200 g/dekar veya 100 lt. su ile
Hububat (BuğdayÇeltik-Arpa vb) Kardeşlenme döneminden itibaren gelişim dönemi boyunca 10-15 gün ara ile 250 g/dekar veya 100 lt. su ile
Pamuk Seyretme işleminden sonra gelişim dönemi boyunca 10-15 gün ara ile 250 g/dekar veya 100 lt. su ile
Şeker PancarıPatatesHavuç vb Bitkilerin gübre alımına izin verecek yaprak büyüklüğüne erişmesinden itibaren gelişmedönemi boyunca 10-15 gün ara ile 200-250 g/dekar veya 100 lt. su ile
Fındık Gelişim dönemi boyunca 10-15 gün ara ile 200 g/dekar veya 100 lt. su ile
MısırAyçiçeği Bitkilerin gübre alımına izin verecek yaprak büyüklüğüne erişmesinden itibaren gelişmedönemi boyunca 10-15 gün ara ile 200-250 g/dekar veya 100 lt. su ile
Süs Bitkileri Bitkilerin gübre alımına izin verecek yaprak büyüklüğüne erişmesinden itibaren gelişmedönemi boyunca 6-8 gün ara ile 200-250 g/dekar veya 100 lt. su ile
Kivi Gelişme dönemi boyunca 200 g/dekar veya 100 lt. su ile