TÜM ÜRÜNLER

18.18.18

GARANTİ EDİLEN İÇERİK KÜTLECE (w/w) %
Toplam AZOT (N) 18
Amonyum Azotu (N-NH4) 7,5
Nitrat Azotu (N-NO3) 5.0
Üre Azotu (N-NH2) 5.5
Suda çözünür FOSFORPENTAOKSİT (P2O5) 18
Suda çözünür POTASYUMOKSİT (K2O) 18
İZ ELEMENTLER
Suda çözünür BAKIR (Cu) Tamamı EDTA ile şelatlı 0.02
Suda çözünür DEMİR (Fe) Tamamı EDTA ile şelatlı 0.05
Suda çözünür MANGAN (Mn) Tamamı EDTA ile şelatlı 0.02
Suda çözünür ÇİNKO (Zn) Tamamı EDTA ile şelatlı 0.02
18-18-18: Çimlenme ve tohum oluşumunu teşvik eder. Kök oluşumu ve gelişimini hızlandırır. İyi bir çiçeklenme sonucu yüksek verimli ve kaliteli ürün oluşumunu sağlar. Bitkinin soğuk ve kurağa karşı direncini artırır. Zayıf gelişme gösteren bitkileri canlandırmak için kullanılır. Metal şelatları kireçli topraklarda dahi bozulmadan bitki bünyesine kolayca girer. Bitki gelişme periyodu boyunca kullanılması tavsiye edilir. DAMLA SULAMA UYGULAMASI Sebzeler: Gelişim dönemi boyunca günlük 300-1500 g dozlarda dekara en az 1 ton su ile Meyveler: Ağacın yaşı göz önüne alınarak, ağaç başına 250-1500 gr dozunda
BİTKİ UYGULAMA ZAMANI ÖNERİLEN DOZ
Süs Bitkileri Bitkilerin gübre alımına izin verecek yaprak büyüklüğüne erişmesinden itibaren gelişmedönemi boyunca 6-8 gün ara ile 200-250 g/dekar veya 100 lt. su ile
Muz Doğum sonrası 100-120 gün boyunca 250 cc/dekar veya 100 litre su ile
Nohut-Mercimek-Bakla Meyve verme aşamasında 10 gün ara ile yapraktan 2 uygulama yapılır 250 cc/dekar veya 100 litre su ile
Ayçiçeği Çiçeklenmeden sonra 10-15 gün ara ile 3 kez uygulanır 500 cc/dekar veya 100 litre su ile
Şeker Pancarı Yapraklar iyice büyüdüğünde 10 gün ara ile 3 kez uygulanır 500 cc/dekar veya 100 litre su ile
Mısır Sap uzaması devresinden itibaren 15 gün arayla yapraktan 2 kez 500 cc/dekar veya 100 litre su ile
Narenciye Şubat ayında ağaç diplerine verilir.Meyveler fındık iriliğine ulaşınca 30 gün ara ile yapraklara püskürtülür.Ağustos ayından sonra azotlu gübre atılmaz 500,750 cc/dekar veya 100 litre su ile
Patates-Havuç-Soğan Patatesin çiçeklenme zamanında 20 gün ara ile 2 kez.Havuç ve soğanda ise 6-7 yaprak döneminde 20 gün ara ile yapraktan 2 kez uygulanır 500 cc/dekar veya 100 litre su ile
Hububat(Buğday-Arpa) Sap uzaması evresinden başlamak üzere20 gün ara ile yapraktan 2 kez püskürtülür. 500 cc/dekar veya 100 litre su ile
Zeytin Hasattan 15-20 gün önce 250 cc/dekar veya 100 litre su ile
Antep Fıstığı Hasattan 15-20 gün önce 200 cc/dekar veya 100 litre su ile
Süs Bitkileri Bitkilerin gübre alımına izin verecek yaprak büyüklüğüne erişmesinden itibaren gelişmedönemi boyunca 6-8 gün ara ile 200-250 g/dekar veya 100 lt. su ile