TÜM ÜRÜNLER

15.15.15

GARANTİ EDİLEN İÇERİK KÜTLECE (w/w) %
Toplam AZOT (N) 15
Amonyum Azotu (N-NH4) 5
Nitrat Azotu (N-NO3) 10
Suda çözünür FOSFORPENTAOKSİT (P2O5) 15
Suda çözünür POTASYUMOKSİT (K2O) 15
İZ ELEMENTLER
Suda çözünür BAKIR (Cu) Tamamı EDTA ile şelatlı 0.02
Suda çözünür DEMİR (Fe) Tamamı EDTA ile şelatlı 0.05
Suda çözünür MANGAN (Mn) Tamamı EDTA ile şelatlı 0.02
Suda çözünür ÇİNKO (Zn) Tamamı EDTA ile şelatlı 0.02
15-15-15: Üre azotu içermediğinden soğuk dönemlerde kullanılmasında bir sakınca yoktur. Çimlenme ve tohum oluşumunu teşvik eder. Kök oluşumunu sağlar. İyi bir çiçeklenme sonucu yüksek verimli ve kaliteli ürün oluşumunu sağlar. Bitkinin soğuk ve kurağa karşı direncini artırır. Zayıf gelişme gösteren bitkileri canlandırmak için kullanılır. Metal şelatları, kireçli topraklarda dahi bozulmadan bitki bünyesine kolayca girer. Bitki gelişme periyodu boyunca kullanlması tavsiye edilir. DAMLA SULAMA UYGULAMASI Sebzeler: Gelişme dönemi boyunca günlük 300-1500 gr dozlarda dekara en az 1 ton su ile Meyveler: Ağacın yaşı göz önüne alınarak, ağaç başına 250-1500 gr dozunda
BİTKİ UYGULAMA ZAMANI ÖNERİLEN DOZ
Süs Bitkileri Bitkilerin gübre alımına izin verecek yaprak büyüklüğüne erişmesinden itibaren gelişmedönemi boyunca 6-8 gün ara ile 250 gr/dekar veya 100 lt. su ile
Sebzeler Meyve tutumundan itibaren 7-10 gün arayla 3 uygulama 200-250 cc/dekar veya 100 litre su ile
Elma-Armut Meyvelerin kızarmaya başladığı dönemde 250 cc/dekar veya 100 litre su ile
Narenciye Meyveler fındık iriliğine gelince,15-20 gün arayla 2 uygulama 400 cc/dekar veya 100 litre su ile
Pamuk-Soya-Yerfıstığı Bitki 15-20 cm olunca 15-20 gün ara ile 2 uygulama 300-350 cc/dekar veya 100 litre su ile
Bağ İnce koruk döneminde ilk,iri konuk döneminde ikinci uygulama 200-250 cc/dekar veya 100 litre su ile
Şeker Pancarı-Patates Bitki 15 cm olunca (yumru oluşumunun başladığı dönemde) 350-400 cc/dekar veya 100 litre su ile
Kiraz-Şeftali-Kayısı-Erik: Meyve tutumundan hasada kadar olan zamanda uygulanır 250 cc/dekar veya 100 litre su ile
Domates-Salatalık-Biber Meyve tutumundan ilk hasta kadar 20 gün aralıklarla 300 cc/dekar veya 100 litre su ile
Çilek Verim döneminde 200 cc/dekar veya 100 litre su ile
Süs Bitkileri Bitkilerin gübre alımına izin verecek yaprak büyüklüğüne erişmesinden itibaren gelişmedönemi boyunca 6-8 gün ara ile 250 gr/dekar veya 100 lt. su ile