BİLİNÇLİ ÜRETİCİ
YATIRIMCI İLİŞKİLERİ
OSS
ARAMA
KURUMSAL
BİR BAKIŞTA GÜBRETAŞ
HAKKIMIZDA
TARİHÇE
MİSYON-VİZYON-DEĞERLER
İŞTİRAKLER
ÜST YÖNETİM
YÖNETİM KURULU
ORTAKLIK YAPISI
STRATEJİ
KALİTE POLİTİKASI
BAYİ BAŞVURU FORMU
MÜŞTERİ ŞİKAYET FORMU
ÜRÜNLER
KATI
SIVI ÜRÜNLER
TOZ ÜRÜNLER
ORGANİK ÜRÜNLER
ÖZEL ÜRÜN
TESCİL BELGELERİ
HİZMETLER
SOSYAL SORUMLULUK
SOSYAL SORUMLULUK POLİTİKASI
TOPRAK VERİMLİLİĞİ HARİTASI
BİLİNÇLİ ÇİFTÇİ EĞİTİMLERİ
GÜBRETAŞ EĞİTİM BURSU
GÜBRETAŞ KİTAPLIĞI
YAPTIRDIĞIMIZ OKULLAR
BASIN FOTOĞRAF YARIŞMASI
HABER MERKEZİ
HABERLER
BASINDA GÜBRETAŞ
KAP DUYURULARI
KURUMSAL YAYINLAR
MULTİMEDYA
İLETİŞİM
LABORATUVAR HİZMETLERİ
SOSYAL SORUMLULUK
İNSAN KAYNAKLARI
ONLINE SATIŞ
SATIŞ NOKTALARI
LİMAN HİZMETLERİ
HABERLER
ÖNCEKİ
SONRAKİ
KURUMSAL
ÜRÜNLER
HİZMETLER
BİLİNÇLİ ÜRETİCİ
YATIRIMCI İLİŞKİLERİ
İLETİŞİM
LABORATUVAR HİZMETLERİ
SOSYAL SORUMLULUK
İNSAN KAYNAKLARI
ONLINE SATIŞ
SATIŞ NOKTALARI
LİMAN HİZMETLERİ
HABERLER
ÖNCEKİ
SONRAKİ
Toz Ürünler
Ana Sayfa
TOZ ÜRÜNLER
ÖNCEKİ
TÜM ÜRÜNLER
SONRAKİ
15.15.15
Paylaş
GARANTİ EDİLEN İÇERİK
KÜTLECE (w/w) %
Toplam AZOT (N)
15
Amonyum Azotu (N-NH4)
5
Nitrat Azotu (N-NO3)
10
Suda çözünür FOSFORPENTAOKSİT (P2O5)
15
Suda çözünür POTASYUMOKSİT (K2O)
15
İZ ELEMENTLER
Suda çözünür BAKIR (Cu) Tamamı EDTA ile şelatlı
0.02
Suda çözünür DEMİR (Fe) Tamamı EDTA ile şelatlı
0.05
Suda çözünür MANGAN (Mn) Tamamı EDTA ile şelatlı
0.02
Suda çözünür ÇİNKO (Zn) Tamamı EDTA ile şelatlı
0.02
15-15-15: Üre azotu içermediğinden soğuk dönemlerde kullanılmasında bir sakınca yoktur. Çimlenme ve tohum oluşumunu teşvik eder. Kök oluşumunu sağlar. İyi bir çiçeklenme sonucu yüksek verimli ve kaliteli ürün oluşumunu sağlar. Bitkinin soğuk ve kurağa karşı direncini artırır. Zayıf gelişme gösteren bitkileri canlandırmak için kullanılır. Metal şelatları, kireçli topraklarda dahi bozulmadan bitki bünyesine kolayca girer. Bitki gelişme periyodu boyunca kullanlması tavsiye edilir. DAMLA SULAMA UYGULAMASI Sebzeler: Gelişme dönemi boyunca günlük 300-1500 gr dozlarda dekara en az 1 ton su ile Meyveler: Ağacın yaşı göz önüne alınarak, ağaç başına 250-1500 gr dozunda
BİTKİ
UYGULAMA ZAMANI
ÖNERİLEN DOZ
Süs Bitkileri
Bitkilerin gübre alımına izin verecek yaprak büyüklüğüne erişmesinden itibaren gelişmedönemi boyunca 6-8 gün ara ile
250 gr/dekar veya 100 lt. su ile
Sebzeler
Meyve tutumundan itibaren 7-10 gün arayla 3 uygulama
200-250 cc/dekar veya 100 litre su ile
Elma-Armut
Meyvelerin kızarmaya başladığı dönemde
250 cc/dekar veya 100 litre su ile
Narenciye
Meyveler fındık iriliğine gelince,15-20 gün arayla 2 uygulama
400 cc/dekar veya 100 litre su ile
Pamuk-Soya-Yerfıstığı
Bitki 15-20 cm olunca 15-20 gün ara ile 2 uygulama
300-350 cc/dekar veya 100 litre su ile
Bağ
İnce koruk döneminde ilk,iri konuk döneminde ikinci uygulama
200-250 cc/dekar veya 100 litre su ile
Şeker Pancarı-Patates
Bitki 15 cm olunca (yumru oluşumunun başladığı dönemde)
350-400 cc/dekar veya 100 litre su ile
Kiraz-Şeftali-Kayısı-Erik:
Meyve tutumundan hasada kadar olan zamanda uygulanır
250 cc/dekar veya 100 litre su ile
Domates-Salatalık-Biber
Meyve tutumundan ilk hasta kadar 20 gün aralıklarla
300 cc/dekar veya 100 litre su ile
Çilek
Verim döneminde
200 cc/dekar veya 100 litre su ile
Süs Bitkileri
Bitkilerin gübre alımına izin verecek yaprak büyüklüğüne erişmesinden itibaren gelişmedönemi boyunca 6-8 gün ara ile
250 gr/dekar veya 100 lt. su ile
ÖNCEKİ
DİĞER ÜRÜNLER
SONRAKİ
COMBI
Detay için tıklayın
ÇİNKO TOZ FORTE
Detay için tıklayın
DEMİR-6 FORTE
Detay için tıklayın
15.15.15
Detay için tıklayın
18.18.18
Detay için tıklayın
20.20.20
Detay için tıklayın
10.30.10
Detay için tıklayın
10.5.40
Detay için tıklayın
POTASYUM NİTRAT
Detay için tıklayın
POTASYUM SÜLFAT
Detay için tıklayın
MAP
Detay için tıklayın
MKP
Detay için tıklayın
BESTLINE
Detay için tıklayın
BESTCALNI
Detay için tıklayın
MAGSUL
Detay için tıklayın
BALMAX
Detay için tıklayın
BALVERİM
Detay için tıklayın
DERMİN
Detay için tıklayın
CALSİMAGSİ
Detay için tıklayın
ÇİNKO SÜLFAT
Detay için tıklayın
Detay için tıklayın
Detay için tıklayın
20.10.20
Detay için tıklayın
Detay için tıklayın
DEMİR-CAN
Detay için tıklayın
FOSFORUM
Detay için tıklayın