TÜM ÜRÜNLER

7.4.7

GARANTİ EDİLEN İÇERİK KÜTLECE (w/w) %
Toplam AZOT (N) 7
Amonyum Azotu (N-NH4) 1
Nitrat Azotu (N-NO3) 2
Üre Azotu (N-NH2) 4
Suda çözünür FOSFORPENTAOKSİT (P2O5) 4
Suda çözünür POTASYUMOKSİT (K2O) 7
İZ ELEMENT İÇERİĞİ
Suda çözünür Bor (B) 0.02
Suda çözünür Bakır (Cu) Tamamı EDTA ile Şelatlı 0.01
Suda çözünür Demir (Fe) Tamamı EDTA ile Şelatlı 0.10
Suda çözünür Mangan (Mn) Tamamı EDTA ile Şelatlı 0.10
Suda çözünür Molibden (Mo) 0.001
Suda çözünür Çinko (Zn) Tamamı EDTA ile Şelatlı 0.10

7-4-7: İz elementli NPK gübre çözeltisidir. Bileşimindeki temel besin maddeleri (azot, fosfor, potasyum) ve iz elementler (çinko, demir, bor, bakır, mangan, molibden) ile bitkinin dengeli beslenmesini sağlayarak ürün randımanını yükseltir. Sebzelerde ve meyve ağaçlarında tomurcuk ve çiçek oluşumu, meyve bağlama ve meyve kalitesini (şekerler, proteinler, vitaminler, organik asitler, aroma maddeleri vs.) artırır. Ürünün iri, dolgun, sert ve renginin canlı olmasını sağlar, depolama ve raf ömrünü uzatır. Daldan düşen meyve sayısını en aza indirir. Yüksek verimli, kaliteli ve pazar değeri yüksek ürün hasadı sağlar.

BİTKİ UYGULAMA ZAMANI ÖNERİLEN DOZ
Domates-Biber-Patlıcan-Hıyar Fide dikiminden itibaren YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 4-5 litre/dekar (1 ton su ile)
Karpuz-Kavun-Kabak Fide dikiminden itibaren YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 4-5 litre/dekar (1 ton su ile)
Çilek Fide dikiminden itibaren YAPRAKTAN: 250-300 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 4-5 litre/dekar (1 ton su ile)
Bağ-Kivi Meyve tutumundan sonra YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 4-5 litre/dekar (1 ton su ile)
Muz Gelişme dönemi boyunca YAPRAKTAN: 250-300 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 4-5 litre/dekar (1 ton su ile)
Narenciye Meyve tutumundan sonra YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 4-5 litre/dekar (1 ton su ile)
Kiraz-Vişne-Şeftali-Kayısı-Erik Meyve tutumundan sonra YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 4-5 litre/dekar (1 ton su ile)
Elma-Armut-Ayva Meyve tutumundan sonra YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 4-5 litre/dekar (1 ton su ile)
Zeytin Meyve tutumundan sonra YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 4-5 litre/dekar (1 ton su ile)
Mısır-Ayçiçeği 1. uygulama: Bitkiler 15-20 cm olunca, 2. uygulama: Bitkiler 40-50 cm olunca YAPRAKTAN: 250-300 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 4-5 litre/dekar (1 ton su ile)
Patates-Ş. Pancarı-Havuç 1. uygulama: Çiçeklenmeden önce, 2. uygulama: Yumru irileşme döneminde YAPRAKTAN: 250-300 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 4-5 litre/dekar (1 ton su ile)
Buğday-Arpa-Çeltik Kardeşlenme döneminde YAPRAKTAN: 250-300 cc/dekar (100 litre su ile)
Pamuk 1. uygulama: Çiçeklenmeden önce, 2. uygulama: Koza gelişim döneminde YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 4-5 litre/dekar (1 ton su ile)
Fasulye-Nohut-Mercimek Bitkilerin 10-15 cm olduğu dönemden itibaren YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 4-5 litre/dekar (1 ton su ile)
Soğan-Sarımsak Bitki boyunun 8-10 cm olduğu dönemden itibaren YAPRAKTAN: 250-300 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 4-5 litre/dekar (1 ton su ile)
Fındık-Ceviz-Antep-Fıstığı 1. uygulama: Yaprak oluşumu tamamlandıktan sonra, 2. uygulama: İç doldurma döneminde YAPRAKTAN: 250-300 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 4-5 litre/dekar (1 ton su ile)
Yaprağı yenen sebzeler (Marul, Kıvırcık, Lahana vb.) Bitki boyunun 8-10 cm olduğu dönemden itibaren YAPRAKTAN: 250-300 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 4-5 litre/dekar (1 ton su ile)
Yeşil alanlar-Süs Bitkileri Yetişme dönemi boyunca YAPRAKTAN: 250-300 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 4-5 litre/dekar (1 ton su ile)