TÜM ÜRÜNLER

8.5.10

GARANTİ EDİLEN İÇERİK KÜTLECE (w/w) %
Suda çözünür ÇİNKO (Zn) Tamamı EDTA ile şelatlı 0.002
Toplam AZOT (N) 8
Üre Azotu (N-NH2) 8
Suda çözünür FOSFORPENTAOKSİT (P2O5) 5
Suda çözünür POTASYUMOKSİT (K2O) 10
İZ ELEMENT İÇERİĞİ
Suda çözünür BOR (B) 0.01
Suda çözünür BAKIR (Cu) Tamamı EDTA ile şelatlı 0.02
Suda çözünür DEMİR (Fe) Tamamı EDTA ile şelatlı 0.02
Suda çözünür MANGAN (Mn) Tamamı EDTA ile şelatlı 0.01
Suda çözünür MOLİBDEN (MO) 0.001

8-5-10:Verimli ve kaliteli ürün almak için bitkinin gelişme dönemi ile hasat arasında güvenle kullanılır. Çiçeklenme ve meyve tutumunu artırır. Kök gelişimini sağlar. Bitkinin hastalık ve kuraklığa karşı direncini artırır. Meyvenin kalitesini (renk, tat, görünüm) yükseltir. Topraktaki bir takım olumsuzluklar nedeni ile (pH, yüksek nem, düşük toprak sıcaklığı, havalanmamış kök bölgesi gibi) bitkinin topraktan kaldıracağı besin maddesi miktarı olumsuz yönde etkilenir. Bu durumda yapraktan yapılacak gübreleme ile olumsuzluklar giderilmiş olur.

BİTKİ UYGULAMA ZAMANI ÖNERİLEN DOZ
Domates-Salatalık-Biber Meyve tutumundan ilk hasta kadar 20 gün aralıklarla 300 cc/dekar veya 100 litre su ile
Çilek Verim döneminde 200 cc/dekar veya 100 litre su ile
Muz Doğum sonrası 100-120 gün boyunca 250 cc/dekar veya 100 litre su ile
Nohut-Mercimek-Bakla Meyve verme aşamasında 10 gün ara ile yapraktan 2 uygulama yapılır 250 cc/dekar veya 100 litre su ile
Ayçiçeği Çiçeklenmeden sonra 10-15 gün ara ile 3 kez uygulanır 500 cc/dekar veya 100 litre su ile
Şeker Pancarı Yapraklar iyice büyüdüğünde 10 gün ara ile 3 kez uygulanır 500 cc/dekar veya 100 litre su ile
Mısır Sap uzaması devresinden itibaren 15 gün arayla yapraktan 2 kez 500 cc/dekar veya 100 litre su ile
Narenciye Şubat ayında ağaç diplerine verilir.Meyveler fındık iriliğine ulaşınca 30 gün ara ile yapraklara püskürtülür.Ağustos ayından sonra azotlu gübre atılmaz 500,750 cc/dekar veya 100 litre su ile
Patates-Havuç-Soğan Patatesin çiçeklenme zamanında 20 gün ara ile 2 kez.Havuç ve soğanda ise 6-7 yaprak döneminde 20 gün ara ile yapraktan 2 kez uygulanır 500 cc/dekar veya 100 litre su ile
Hububat(Buğday-Arpa) Sap uzaması evresinden başlamak üzere20 gün ara ile yapraktan 2 kez püskürtülür. 500 cc/dekar veya 100 litre su ile
Zeytin Hasattan 15-20 gün önce 250 cc/dekar veya 100 litre su ile
Antep Fıstığı Hasattan 15-20 gün önce 200 cc/dekar veya 100 litre su ile