TÜM ÜRÜNLER

15.0.0

GARANTİ EDİLEN İÇERİK KÜTLECE (w/w) %
Toplam AZOT (N) 15
Nitrat Azotu (N-NO3) 1
Üre Azotu (N)-NH2) 14
İZ ELEMENT İÇERİĞİ
Suda çözünür DEMİR (Fe) Tamamı EDTA ile şelatlı 0.5
Suda çözünür MANGAN (Mn) Tamamı EDTA ile şelatlı 0.5
Suda çözünür ÇİNKO (Zn) Tamamı EDTA ile şelatlı 0.5

15-0-0: Çinko, demir ve mangan iz elementlerine sahip azotlu gübre çözeltisidir. Bitkide bu besin elementlerinin noksanlığı nedeniyle meydana gelen büyüme ve gelişme geriliğinin giderilmesi için tavsiye edilir. Vejetatif gelişimin bileşenlerini bünyesinde bulunduran 15-0-0; bitkinin fotosentez etkinliğini ve kuru madde birikimini artırarak bitki boyunun uzamasını sağlar, bodur gelişimi önler. Dal, yaprak ve sürgün gelişimini hızlandırır. Yaprak ve meyve dökülmelerinin önüne geçer. (Bu gübreyi sonbahar ve kış aylarında mahsul taşıyan ağaçlara asla yapraktan vermeyiniz.)

BİTKİ UYGULAMA ZAMANI ÖNERİLEN DOZ
Domates-Biber-Patlıcan-Hıyar Fide dikiminden itibaren YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 1000 cc/dekar (1 ton su ile)
Karpuz-Kavun-Kabak Fide dikiminden itibaren YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 1000 cc/dekar (1 ton su ile)
Çilek Erken gelişme döneminden hasat sonuna kadar YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 1000 cc/dekar (1 ton su ile)
Bağ-Kivi Çiçeklenmeden önce YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 1000 cc/dekar (1 ton su ile)
Muz Doğumdan itibaren YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 1000 cc/dekar (1 ton su ile)
Narenciye Çiçeklenmeden önce YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 1000 cc/dekar (1 ton su ile)
Kiraz-Vişne-Şeftali-Kayısı-Erik Çiçeklenmeden önce YAPRAKTAN: 250-300 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 1000 cc/dekar (1 ton su ile)
Elma-Armut-Ayva Çiçeklenmeden önce YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 1000 cc/dekar (1 ton su ile)
Zeytin Çiçeklenmeden önce YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 1000 cc/dekar (1 ton su ile)
Mısır-Ayçiçeği Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 1000 cc/dekar (1 ton su ile)
Patates-Ş. Pancarı-Havuç Erken gelişme döneminde YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 1000 cc/dekar (1 ton su ile)
Buğday-Arpa-Çeltik Kardeşlenme döneminden sonra YAPRAKTAN: 250-300 cc/dekar (100 litre su ile)
Pamuk Taraklanmadan önce YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 1000 cc/dekar (1 ton su ile)
Fasulye-Nohut-Mercimek Gelişme dönemi boyunca YAPRAKTAN: 150-200 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 1000 cc/dekar (1 ton su ile)
Fındık-Ceviz-Antep Fıstığı Çiçeklenmeden önce YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 1000 cc/dekar (1 ton su ile)
Soğan-Sarımsak Erken gelişme döneminden hasat sonuna kadar YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 1000 cc/dekar (1 ton su ile)
Yeşil alanlar-Süs Bitkileri Yetişme dönemi boyunca YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 1000 cc/dekar (1 ton su ile)
Yaprağı yenen sebzeler (Marul, Kıvırcık, Lahana vb.) Bitki boyunun 8-10 cm olduğu dönemden itibaren YAPRAKTAN: 200-250 cc/dekar (100 litre su ile) DAMLA SULAMADAN: 1000 cc/dekar (1 ton su ile)